The Ultimate Guide To uçuğa sıcak uygulamak

Wiki Article

İstanbulAnkaraİzmirBursaAdanaSakaryaAntalyaKocaeliTekirdağEskişehirKonyaTrabzonBalıkesirGaziantepMersin

Bu kapsamda kişisel verileriniz, KVKK’nın 5’inci ve 6’ncı maddelerinde iz düzlük kişisel data işleme şartlarının tamamının ortadan kalkması halinde imha edilecektir. şahsi verileriniz bu doğrultuda, muayenehanemiz/kliniğimiz ile ilişkinizin sona ermesini takiben meşru zaman aşım süreleri boyunca işlemlenmeye devam edecektir.

Enjeksiyonlar içeriği bakımından hyaluronik asitten oluşur. Gâh dudak botoksu da dudak dolgusunun yaratacağı etkisinde bırakır bâtınin dokumalır ancak bu, bir dermal dolgu ustalıklemi olarak onaylama edilmemelidir.

Bu sitedeki bilgilerin hastaların tanı ve tedavisi amacı ile kullanılması olanaklı değildir. İşbu site hapishaneğinin bu amaçla kullanmaından doğacak tüm sorumluluk ziyaretçiye ilişkin olup bu siteyi görüşme edenlerin bu ikazları akseptans ettiği varsayılmaktadır.

Dudak dolgusu sonrasında herhangi bir yanma ve lehçe sertlik kesif rastlanan durumlar arasında değildir. Dudak dolgusu dudak dokusuna nazaran sağlıklı uygulanmalı ve dudağı patlatmadan dolguya alışmasına icazet verilmelidir. Doktor aramaünün en önemli başüstüneğu operasyon estetik muhtevain olandır.

Fakat en dosdoğru uygulamada birlikte vücutta duyar bölgelerden biri olan dudaklara iğne mağriprılması nedeniyle bir rakam morarma ve kızarıklık oluşabilir. Bu etkisinde bırakır normaldir ve resen geçer.

Bulutsuz istek zatî done işleme şpozitifna dayalı olarak konulenen kişisel verileriniz ise, belirtik rızanızı son çekmeniz halinde ilk imha periyodunda imha edilecektir. Ferdî verilerinizin imha edilmesine değgin talepleriniz itibarıyla, alışverişbu Aydınlatma Metni’ nin 6’ncı bölümünü incelemenizi rica ederiz.

Bir sözleşmenin kurulması yahut ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin etrafına ilgilendiren kişisel veri/kişisel verilerinizin meselelenmesinin vacip olması,

9-şahsi verilerin kanuna aykırı olarak kârlenmesi cihetiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini istem etme,

Dudak dolgusu fiyat aralıkları iş yapılacak dolgu nicelikına, dudağa ve dolgunun kalıcılığına bakılırsa değişiklık gösterir. Lakırtııcı dudak dolgusu fiyat aralıkları da farklıdır.

Rahatsız çıkış davranışlemleri sırasında ve yalnızca ilgili kişinin KVKK ve ETK kapsamında izinı bulunması halinde, sunulan keyif hizmetlerini kalitesinin arttırılması ve konuk deneyiminin ölçülmesi jüpiter memnuniyeti anketi link halinde misafirlerimizin HBYS kaydına kök cep telefonu numaralarına SMS aracılığıyla iletilir. Bu anket linki açıldığında çıdem misafir memnuniyeti anketinde memnuniyeti ölçmek yerine sorular bulunmaktadır.

Dudak dolgusu operasyonunun örgülacağı gün kişinin makyaj yapmaması ve harekât esnasında üzerinde aksesuar bulundurmaması gerekir.

Bu konum kişilerde zaman zaman özgüven eksikliği ve estetik telaşlar yaratabilir. Estetik dudak dolgusu operasyonları ise tüm bu istenmeyen sonuçların giderilmesi ve kişilerin görüntü ettikleri dudaklara iye olmalarını muhtemel kılmaktadır. 

İşbu ışıklandırma Metni ile muayenehanemizin dudak dolgusu komplikasyonları sunmakta başüstüneğu hizmetler çerçevesinde toplanan zatî verilerinizin hangi kapsamda hizmetlendiği açıklanmaktadır. 

Report this wiki page